vrijdag 16 mei 2014

[Gelnagels] Blue Bomb Nailart!

Ik vind het altijd ontzettend leuk wanneer klanten in de salon een beetje een feller kleurtje durven te dragen. Rood en roze zijn leuk natuurlijk, maar groen en blauw zijn kleuren die ik véél minder gebruik. Zonde, want het kan zó mooi zijn!


 De basis van deze nailart bestaat uit de kale nagel. In dit geval is dit een gelnagel. Mocht je je eigen nagelkleur niet zo mooi vinden of hier en daar beschadigde nagels, dan kun je ook een nude kleur als basis nemen. Verder gebruikte ik een witte striper, blauwe losse glitter en een sponsje voor deze nailart!

Ik bracht losse blauwe glitter aan op de nagel. Ik lakte een deel van de nagel met een topcoat, deed wat topcoat op het sponje en dipte deze in de blauwe glitter. Vervolgens depte ik het sponsje met de glitter over de natte topcoat op de nagel. Op deze manier maak je een speelse gradiënt met losse glitters. Na het aanbrengen van de glitter hier altijd een topcoat over aanbrengen en eventuele resten van glitters van de nagels vegen met een kwastje/borsteltje.

Als laatste zette ik de streepjes met een witte striper. Doordat de nagels rond gevijld zijn lijkt het door deze nailart nog net iets ronder te lopen. Dit is iets wat je zelf mooi moet vinden. Deze nailart kan ook prima met vierkante nagels overigens!

Wat vinden jullie van deze nailart? Ik vind de kleur blauw van de glitters echt gaaf!

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations