donderdag 15 mei 2014

Essence - Black Is Back

Ik kan mij echt niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst zwarte nagellak op mijn nagels droeg... Ik kwam er laatst achter dat mijn zwarte nagellak op begon te raken, dus tijdens de 1+1 actie haalde ik een nieuw zwart lakje. Black is back!

Black is back is een diepzwarte lak met een gewone crème finish. Precies wat ik zocht! Dit soort zwarte lakjes kun je heel goed gebruiken voor nailart of als basis voor glitterlakken of flakies! Gelayerd over een zwarte shimmer lak staan die glitters vaak toch minder mooi.


De lak brengt prima aan en staat best elegant. Ik ben nooit zo van de zwart geweest, maar toch vond ik het bij mij erg mooi staan. Al die vooroordelen over zwarte nagellak kun je dus meteen buiten de deur zetten ;-)! Wel denk ik dat zwart mooier staat bij wat langere nagels dan bij hele korte nagels. 

De lak dekt met 2 dunne laagjes. Sinds ik dit lakje heb, heb ik hem ook al meerdere keren gebruikt. Ook klanten vragen opeens om zwart in de salon! Een goede zwarte crème lak is sowieso altijd handig om te hebben voor nailart, dus ben je nog op zoek: dit is een aanrader!

Wat vinden jullie van zwarte nagellak? Vinden jullie het kunnen of juist totaal niet? 

7 opmerkingen:

 1. Mooie lak! Ik draag eigenlijk bijna nooit zwarte lak maar toevallig heb ik het vandaag wel gecombineerd met roze haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtige kleur zwart! had niet verwacht dat hij zo mooi zou zijn

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja mooi he! Was zelf de charme van zwart ook wel een beetje uit het oog verloren moet ik zeggen!

   Verwijderen
 3. Deze wilde ik ook kopen tijdens de 1+1 actie, maar toen was 'ie op :(...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh balen! Gelukkig zijn deze lakjes niet zo duur, dus kun je hem nog eens halen wanneer hij er weer is!

   Verwijderen
 4. Ik heb deze lak ook in huis gehaald ;)
  Ben erg tevreden met de kwaliteit en hij is ook super geschikt voor nail art!

  xx julia

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations