zondag 25 mei 2014

[Pedicure] Madeliefjes Nailart

Let op: Dit is een artikel met foto's van nailart op teennagels. Vind je dit niet fijn om te zien, klik dan niet op de 'lees verder' knop en neem een kijkje bij alle andere artikelen zonder voetfoto's ;-)!

Of het nou winter of zomer is, ik heb altijd nagellak op mijn teennagels! Ik vind mijn teennagels echt afschuwelijk zonder kleurtje erop. In de winter hou ik het lekker standaard met één kleurtje, maar wanneer de slippers weer uit de kast komen wil ik vaak toch wel iets leuks op mijn tenen...

Dit keer koos ik voor een vrij simpele nailart waarbij ik alleen de nagel van mijn grote teen versierde. Gewoon om er voor deze zomer weer eventjes in te komen qua teennailart!

Hiervoor had ik een licht mintgroen kleurtje op mijn teennagels. Die kleur vond ik toch iets te licht en wat saai worden. Ik wilde iets wat opviel en lekker zomers zou staan. Op zoek naar een mooi kleurtje, stuitte ik op Catrice - The Dark Knight, dit werd 'm!

Ik vind de nagels van mijn tenen nogal klein, waardoor nailart best lastig is. Ik koos voor een simpel madeliefje op de nagels van mijn grote tenen. Met een witte striper van Max zette ik streepjes in de vorm van een madeliefje.

Met Sally Hansen - Butterscotch en een dottingtool maakte ik het hart van de bloem. Ik lakte de nailart af met een topcoat en zo kan ik er weer een aantal weekjes tegenaan! Ik heb al een aantal keren leuke complimenten op mijn teennagels gehad, dus ze vallen zeker op!

Ben jij ook al fanatiek je teennagels aan het lakken? 

6 opmerkingen:

 1. Oh heel erg leuk gedaan! Zou zelf niet zo snel een donkere kleur als ondergrond kiezen maar het staat juist erg leuk!
  En ja ik las ze bijna altijd, maar vooral in de zomer ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha bij mij kan t niet gek genoeg! Heb ze ook een keer neon groen gehad, dat was ook meteen de pedicure waar ik de meeste complimentjes op kreeg!

   Verwijderen
 2. Ik lak ook mijn teen nagels maar ik vind het een ramp!!! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad geen heel leuk klusje, maar blijft gelukkig wel lang zitten!

   Verwijderen
 3. Ze zijn leuk geworden. Winter of zomer ik lak ook altijd mijn nagels.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Hihi ben gelukkig niet de enige! Krijg vaak de vraag waarom ik ze in de winter ook lak, heel simpel, ook in de winter zie ik mn teennagels!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations