zaterdag 3 mei 2014

OPI - Get Your Number (Liquid Sand)

Het merk OPI kwam als eerste met de zogezegde 'texture' nagellakken, liquid sands genaamd. Omdat ik OPI nogal prijzig vind, heb ik eigenlijk nooit een liquid sand van dit merk uitgeprobeerd, wel die van andere merken inmiddels en de liquid sand lakken hebben een speciaal plekje bij mij gekregen, vind ze zo gaaf! Toen ik op de beurs de OPI liquid sand lakken zag liggen voor €5,- per stuk wilde ik wel eens testen of deze nou echt veel beter zijn dan die van andere merken.

Het eerste wat mij eigenlijk meteen al opviel was de dekking. Hmm deze had ik persoonlijk toch wel iets beter verwacht van een merk als OPI. Het eerste laagje vond ik erg sheer tijdens het aanbrengen, dit is wel iets wat ik bij andere merken ook heb opgemerkt. Liquid sand lakken blijken op de één of andere manier altijd iets minder te dekken.


De kleur zelf vind ik erg mooi! fel blauw met volop glitters en een grove textuur. Ik heb zelf niet het idee dat de textuur van deze OPI lak nou echt anders is dan de textuur van de andere liquid sand lakken die ik heb. Voor mij maakt dit dus niet echt een verschil!

Op de swatches hierboven zie je twee laagjes lak. Achteraf had ik misschien beter drie laagjes kunnen aanbrengen, dat had sowieso mijn eigen nagel iets minder zichtbaar gemaakt. Ik vind het zelf nogal storend wanneer mijn nagels door een lak heen komen, vooral wanneer het echt een kleur is! 

Hebben jullie zelf een voorkeur qua merk voor liquid sand lakken? Hebben jullie het idee dat één bepaald merk echt beter is dan anderen? 

6 opmerkingen:

 1. Ik heb hetzelfde met sommige lakjes van Opi, ik moet daar echt drie lagen voor aanbrengen voor een mooie dekking. Verder vind ik de lak erg leuk vooral met de glitter erdoor heen. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja jammer he! Vooral ook het geld wat je voor zo'n lakje betaald. Ik geloof dat ze zo'n €16,- per stuk kosten.. Dan wil ik dus geen lak die met drie lagen nog steeds slecht dekt.. Ben nooit zo'n grote OPI fan geweest, maar met die beursactie waren de lakken toch een stuk betaalbaarder. Dan vind ik het slechte dekken al iets minder erg!

   Verwijderen
 2. Hoi heb je mis ideeen voor bruidsnagels voor me? Groet laura

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Laura,
   Sowieso doet een simpele witte french manicure het altijd goed als bruidsnagels. Wil je wat meer uitdaging dan kun je mooie dingen maken met bloemen. Via internet kun je waterdecals vinden. Deze heb je echt met de meest mooie bloemendesigns, die kun je ook gebruiken als bruidsnagels! Ik weet niet of de bruiloft verder een thema heeft? Daar zou je bijvoorbeeld ook op kunnen aansluiten, ik heb een keer bruidsnagels gezet die als thema roze hadden. Toen heb ik een subtirle roze glitter french gemaakt met rhinestones. Rhinestones doen het sowieso ook altijd goed, staat chique! Mocht je wat uitgebreidere ideeen willen mag je me ook altijd even mailen naar info@nailartcreations.nl

   Verwijderen
 3. Mooi kleur wel jammer van de dekking

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bij mij dekt hij wel met twee dunne laagjes, gelukkig!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations