woensdag 21 mei 2014

[Gelnagels] Pink Corsets Nailart

Vorige week kwam één van mijn vaste klanten weer terug naar de salon voor mooie nagels. Aangezien zij gek op roze is, werd het ook dit keer weer een gave nailart met véél roze! Zij had haar dochtertje van zes meegenomen naar de salon, en ook zij wilde natuurlijk mooie nageltjes. Als extraatje in dit artikel dus een foto van de nageltjes van haar dochter!

Voor de nailart gebruikte ik drie kleuren. Roze, gouden glitter en zwart. Op de ringvingers maakte ik met roze en zwart het corsetje, op de overige nagels een roze french met stipjes!


Hoe je zelf heel gemakkelijk corsetjes op je nagels kunt maken, kun je bekijken in deze videotutorial van een tijdje terug. De french manicure maakte ik uit de losse hand. Met een gouden glitterlakje van OPI en een dottingtool zette ik de subtiele gouden glitter stipjes boven de french manicure.

Hierboven de nageltjes van haar dochter. Zij koos een donkerroze en donkerpaars lakje uit en wilde ook graag de gouden glitters die mama ook op haar nagels heeft. Op de duimen stempelde ik een paardje en op de ringvingers een vlindertje. Ze was helemaal blij en trots op haar nageltjes!

Wat vinden jullie van de roze nailart oh en natuurlijk de nageltjes van haar dochter?

4 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations