zaterdag 31 mei 2014

[Review] Milano Nagellakken

Een tijdje terug zag ik in het reclameblaadje van de Wibra speckled nagellakjes staan. Speckled nagellakjes worden steeds bekender en ik vind ze persoonlijk erg leuk! Van de vier hadden ze er helaas nog maar drie, ik nam ook een glitterlakje van hetzelfde merk mee. Vandaag laat ik jullie de swatches van deze vier lakjes zien!

M08


Het eerste lakje is M08, de glitterlak. De lak bevat verschillende kleuren glitter, rood, blauw, wit, groen etc. De lak heeft een sheer basis dus is het mooist aangebracht over een basiskleur. Hierboven heb ik één laagje zwart aangebracht en twee laken M08.

M01
M01 is een donkerroze speckled nagellak. De glitters zijn grof en fijn qua textuur. Ik vind dit lakje zelf erg stinken, dus hou vooral je neus dicht tijdens het lakken! De dekking is niet super, hierboven heb ik twee wat dikkere lagen lak aangebracht.

M03
M03 vind ik zelf het minst mooie lakje. De kleur is melkachtig wit en neigt een beetje richting lila. De kleur zelf is vrij sheer, hierboven twee laagjes lak op de swatches. Een duidelijke nagellijn is nog aanwezig. Dit lakje zou je kunnen proberen over een felle witte of andere kleur!

M06
Het laatste lakje is een lichte blauwe speckled lak. De lak bevat o.a. donkerblauwe glitter. De dekking van dit lakje is beter dan die van M03, wel zie je ook hier dat de lak niet helemaal dekkend is. Ook hier heb ik twee wat dikkere lagen lak gebruikt.

Conclusie: De glitterlak vind ik ontzettend leuk! Ook de roze en blauwe speckled lakjes vind ik erg leuk, wel vind ik de dekking niet optimaal, maar het blijven wel lakjes van de Wibra natuurlijk, ik klaag niet! De lakjes kosten €1,29 per stuk en zijn dus verkrijgbaar bij de Wibra, er is ook nog een groene variant, hoe die is weet ik niet, die was hier helaas al uitverkocht!

9 opmerkingen:

 1. Ik heb de blauwe, groene en roze. Allemaal erg leuk! Jammer van de dekking maar over een lakje heen vind ik ze erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de teal kleurige, super leuke lakken. Als ze de dekking nou net even wat beter voor elkaar hadden waren ze echt top!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze allemaal erg leuk, ook de prijs is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! En ze zijn niet dekkend omdat je anders de glitter niet meer zou zien. Je moet ze over een ander kleurtje dragen :) En wat grappig, ik kende wel het merk Milani maar nog niet Milano, leuk spul en voor de prijs hoef je het inderdaad niet te laten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb van andere merken ook speckled nagellakken, en die dekken wel! Denk dus niet dat het echt zo is dat alle speckled nagellakken niet dekken ivm de glitter. Er zal wel iets in de lak zitten wat ervoor zorgt dat je de glitters ook blijft zien! Geinig, het merk Milani zegt mij eigenlijk helemaal niets haha!

   Verwijderen
 5. Ik heb deze aan mij voorbij laten gaan. Wel jammer maar op zich geen spijt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat leuk om dit te zien ik was erg benieuwd naar het eerste glitter lak maar laten liggen omdat ik twijfelde toch misschien terug gaan om hem te kopen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb er twee, teal and blauw. Ik vind ze erg mooi :)

  Ze hebben trouwens een naam, wist je dat? :)
  Die staat, als het goed is, tussen 'de haakjes'!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations