maandag 12 mei 2014

Essence - Hello Rosy (Liquid Sand)

Naast 'be my lucky star' bracht Essence nog een leuke liquid sand nagellak uit, namelijk: hello rosy! Vandaag laat ik jullie de swatches van Hello Rosy zien!

Hello Rosy is een lief licht roze kleurtje met rode glitters en een liquid sand finish. Dit betekend dus dat de finish van de lak grof is en dat je dit ook duidelijk voelt op je nagels. Zelf vind ik dit altijd wel een grappig effect geven, het is toch net weer iets anders dan het gladde!


Het lakje brengt prima aan en is dekkend met twee laagjes. Ik vind de kleurencombinatie van het roze met de rode glitters ook erg mooi. De volgende keer dat ik mijn teennagels ga lakken wordt dit denk ik het kleurtje die erop gaat, lekker zomers!

Wat vinden jullie van de liquid sand finish? Leuk of geen fan van? 

4 opmerkingen:

 1. Leuke kleur. En ja ik hou van liquid sand lakjes, ik pak ze te weinig nu ik er over nadenk! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier precies hetzelfde hoor! Vind ze echt gaaf, maar zo moeilijk te combineren met nailart!

   Verwijderen
 2. Ik vind deze mooi, beetje oud roze kleur zie je niet veel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja gaaf he! Ben zelf ook echt van de apartere kleuren. Al dat simpele rood en roze heb ik inmiddels wel gezien!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations