maandag 21 april 2014

[Gelnagels] Paas Nailart!

Hopelijk hebben jullie allemaal een fijne eerste Paasdag gehad! Vandaag is het de tweede Paasdag, en hoog tijd voor een leuke thema nailart! 

Ik verwerkte deze Paasnailart in de gelnagels van mijn zus. Tijdens ons beursbezoekje mocht mijn zus een leuke stamping plate van quide uitkiezen en zij koos een plate met themagerichte afbeeldingen. Zo gebruikte ik voor deze nailart, twee stamping images met Paasthema! De afbeeldingen heb ik verder met de hand ingekleurd! Een combinatie van handmade met stamping dus!


De stempelafbeeldingen zijn van zichzelf al vrij druk. Ik koos dus voor één kleur als basis. Ik gebruikte een neon speckled lakje van Yes Love, swatches van dit lakje komen nog online binnenkort! De twee afbeeldingen stempelde ik om en om over de complete nagel met een witte stempellak. Dit betekend dus dat de afbeelding compleet in zijn wit gestempeld is over de complete nagel.

De witte stempelafbeeldingen heb ik met de hand met een penseel en stripers kleur gegeven. Je kunt de foto's het beste even vergroten om beter zicht te hebben op de afbeeldingen. Je ziet worteltjes, paashaasjes en eieren! Deze nailart heeft wel behoorlijk wat tijd in beslag genomen. Het stempelen van de afbeeldingen is zo gedaan, maar het inkleuren is een ontzettende precisie werk!

Hebben jullie dit jaar ook een thema nailart voor Pasen gemaakt?

4 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations