zondag 27 april 2014

Essence - Bird of Paradise

Hopelijk hebben jullie gisteren allemaal een leuke Koningsdag gehad! Vandaag heb ik een leuk lakje voor jullie klaarstaan! Een lak met feather effect!

Birds of Paradise is een lakje met feather effect. Dit is een special effect topper en dat betekend dat je dit lakje moet aanbrengen over een basiskleur. Ik gebruikte Teeez - Outta control als basis!


Vanuit het flesje lijkt het alsof Bird of Paradise een witte feather lak is, maar eenmaal aangebracht op de nagels, blijken de feathers multicoloured te zijn! Deze passen dus echt over allerlei basiskleuren heen, erg leuk!

De feathers verspreiden goed en met één laagje geeft dit al een mooi effect. Op bovenstaande swatches gebruikte ik twee laagjes. Ik heb eigenlijk niet echt iets meer toe te voegen aan dit lakje! Vind hem erg mooi!

Wat vinden jullie van lakjes met feather effect? Leuk of totaal niets voor jou? 

4 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations