zondag 13 april 2014

[Swatches] Catrice - Chameleon

Vandaag ga ik jullie de allerlaatste swatches laten zien van de Catrice luxury lacquers! De laatste vier lakjes zijn Chameleon lakjes (duochrome finishes). Dit betekend ook dat ik in de afgelopen weken gewoon 24 lakjes heb geswatcht, wow!

Chromeo & Julia


Het eerste lakje Chromeo & Julia is ook meteen mijn favoriete van deze vier. Een lakje die roodachtig, brons en goudachtig reflecteert in verschillende soorten licht. Hierboven 2 laagjes lak. Het kwastje was een beetje vreemd afgesneden waardoor een mooie rand langs de nagelriemen wat lastiger is.

Chromit & Miss Pinky

Chromit & Miss Pinky is een donkerroze duochrome lak. Deze lak reflecteert roze, blauw en zilver. Het eerste laagje vond ik erg sheer, de lak is wat wateriger. Hierboven twee laagjes, wel zag je nog een beetje mijn eigen nagel door de lak heen.

Salmon Salmon but different

Een lichte roze/zalmkleurige duochrome nagellak. Deze nagellak reflecteert de minste kleuren. Je ziet enkel de zalmkleur of ietwat zilver. Op de swatches hierboven, 2 laagjes, maar de lak was nog wel wat sheer.

C(h)ome, Leon!

Het laatste kleurtje is wat peachy. De kleur reflecteert wat perzik, nude, zilver en groenig, dit is één van de lakjes die je eigenlijk gewoon eens zelf op je eigen nagels zou moeten zien! 2 Lagen voor een dekkend resultaat.

Conclusie: Wederom weer vier erg mooie en leuke lakjes. Ik heb er absoluut geen spijt van gehad dat ik de complete collectie aangeschaft heb. De kleuren zijn allemaal de moeite waard, de kwastjes helaas iets minder!

Welke lak uit de complete collectie is jullie favoriet? Ik ben echt helemaal gek op de holo's, die heb ik echt al een aantal keren gebruikt ook!

9 opmerkingen:

 1. Erg mooie lakjes, Chromeo & Julia vind ik er erg mooi uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Chromeo en julia vind ik ook het mooist. Ik mis helaas alleen de kleur Sandhopper van de sand style :(:(. Ben al bij meerdere kruidvats maar helaas... als iemand hem vind.... tell me :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mocht ik binnenkort nog bij het kruidvat komen, zal ik ook even kijken voor je!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, die zijn echt mooi! Heb ze nog niet gezien bij onze kruidvat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nooit zoveel last gehad van de kwastjes van catrice tot de luxury lacquers.
  Super veel scheef afgesneden kwastjes en bij sommige is er zelfs een hele hap uit..
  Zo zonde want ik vind sommige lakjes hier van zo mooi :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo jammer dat de salmon salmon but different nergens meer te krijgen is. Is echt mijn favoriete lakje, en nu helaas op.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien eens via internet zoeken? Ik weet dat veel blogs vaak blogsales houden, wellicht kun je de lak daar nog tussen vinden. Je zou ook Catrice kunnen mailen met de vraag of zij nog een flesje hebben?

   Verwijderen
 7. Bedankt voor de tip! Ik zal de blogs even goed bekijken! Catrice zegt dat deze serie niet meer te krijgen is, maar wie weet vind ik hem in zo'n sale.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations