zaterdag 31 januari 2015

Catrice - Emerald Bay

Het lakje Emerald Bay lag al een tijdje in mijn te swatchen bak te verstoffen. Uiteindelijk vond ik dan eindelijk het juiste moment om dit lakje te gaan swatchen. Ik heb geen idee of dit lakje straks nog te verkrijgen is aangezien er geloof ik een assortimentswisseling aan komt (sorry, ben er even helemaal uit vanwege alle drukte!).

Emerald Bay is een turquoise kleurige lak met een crème finish. De kleur is apart en vind ik zelf op mijn nagels erg mooi kleuren. Dit zal natuurlijk ook aan de toon van je eigen huidskleur liggen.


De dekking van de lak is prima. Twee dunne laagjes volstaat! Het kwastje zelf is nog een beetje rampzalig, het betreft nog steeds zo'n breed kwastje met van die rare hoeken eruit. Maar de kleur zelf vind ik wel erg mooi en zie je niet dagelijks! 

Ik ga mij buigen over een leuke nailart met dit lakje! Wat vinden jullie van Emerald Bay?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations