vrijdag 16 januari 2015

OPI - Did it on 'em

Vandaag laat ik jullie dit vrolijke OPI lakje zien. Dit OPI lakje kocht ik een tijdje terug bij de Big Bazar voor zo'n €5. Wellicht dat ze deze ook nog hebben!

Did it on 'em is een lime groene nagellak met een crème finish. Ik was wel toe aan weer eens een wat vrolijker kleurtje! De kleur zelf is geen kleur die je veel bij mensen op de nagels ziet, maar wanneer je een beetje out of the box durft te gaan is dit een hele mooie kleur!


Ik vind de kwastjes van OPI erg fijn lakken. De kwastjes zijn langer en niet zo heel breed waardoor je mooi langs de nagelriemen kunt lakken. De Big Bazar heeft overigens nog meer leuke OPI kleuren, dus mocht je eens in de beurt zijn, de OPI lakken zijn lekker budget daar!

Op de swatches hierboven heb ik twee laagjes lak aangebracht over mijn nagels. Wel vond ik de lak hier en daar wat vlekkerig. Wanneer je op de foto klikt kun je dit effect vrij goed zien op mijn ringvinger. Waarschijnlijk dat dit effect met een derde laagje weg is, of wanneer je er een mooie nailart over maakt!

Mocht je graag willen zien wat ik voor nailart maakte met deze lak, kom dan morgen zeker nog even kijken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations