woensdag 21 januari 2015

China Glaze - Blue Year's Eve

In september kocht ik op de Beautybeurs in Utrecht een paar China Glaze lakjes, onder andere deze Blue Year's Eve. Vanwege de naam besloot ik deze lak te gebruiken voor mijn nieuwjaarsnailart!

Blue Year's Eve is een donkerblauwe lak met een shimmer finish. De lak zag er echt prachtig uit in het flesje zelf, normaal ben ik ook echt fan van China Glaze lakken, maar deze lak viel mij wel enigszins tegen helaas.


Tijdens het lakken merkte ik al dat de substantie van deze lak wat aan de dunne kant is. De lak liep snel de nagelriemen in en qua dekking wilde de lak ook niet echt meewerken...

Op de swatches hierboven bracht ik maar liefst 3 lagen aan, nog steeds kun je goed zien dat de lak niet dekt.Voor de nailart besloot ik daarom ook een gradiënt te maken zodat de kleur niet zo zou opvallen. Helaas geen aanrader deze lak!

Hebben jullie ook zo'n kleur die maar gewoon niet wilt dekken? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations