woensdag 28 januari 2015

[Gradiënt] Silver/Blue

Ik ben gek op gradiënt nagels. Ik vind de simpelheid van dit soort dingen heerlijk, maar het effect is ook altijd erg leuk. Ook kun je de gradiënt op vele manier toepassen, zo kun je de kleuren verticaal in elkaar laten overlopen, of horizontaal. Je kunt twee of meerdere kleuren gebruiken en je kunt de gekste kleuren met elkaar combineren. Vaak gebruik ik dit soort gradiënts als basis voor een nailart. Meestal maak ik geen foto's hiervan, maar deze gradiënt vond ik zo mooi dat deze wel een plekje krijgt!

Voor deze gradiënt gebruikte ik drie producten, lekker budgetvriendelijk dus! Je kunt kleurtjes uit je eigen collectie gebruiken en schuursponsjes heeft bijna iedereen wel. Ik gebruikte:

- China Glaze: Icicle (zilveren lak)
- China Glaze: Blue Year's Eve (blauwe lak)
- Stukje schuurspons (het zachte deel).


Ik bracht eerst twee laagjes van de blauwe kleur over mijn hele nagel aan. Blue Year's Eve was helaas geen hele dekkende lak, maar daarom wel goed geschikt als gradiënt. Je kunt ook meteen de twee kleuren sponsen over de nagel, maar persoonlijk vind ik dat niet zo mooi dekkend worden.

Op het moment dat de basis droog is kun je de gradiënt maken. Ik knipte een vierkantje van een schuursponsje af en lakte daar een deel van de zilveren lak op en een klein randje blauwe lak boven het zilver. Door een deppende beweging op de nagel te maken kun je met wat oefening een hele mooie gradiënt maken. Ik vind deze kleuroverloop van blauw naar zilver echt onwijs mooi! 

Ik gebruikte deze gradiënt trouwens als basis voor mijn fireworks nailart. Maken jullie ook vaak een gradiënt op je nagels? 

3 opmerkingen:

  1. Mooie nail art! Schuursponsjes zijn inderdaad heel fijn voor gradiënts

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I like this nail design!

    the-renaissance-of-inner-fashion.blogspot.co.uk

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations