maandag 12 januari 2015

Personal #2

De tweede week alweer van januari. Wat vliegt de tijd! Op deze maandag weer een nieuw persoonlijk artikel met foto's van mijn week! De aankomende drie weken worden voor mij heel druk w.b.t. m'n studie, nog even de laatste paar toetsen zien te halen!

Deze oorbellen vind ik al zo lang zo gaaf! Alleen in Nederlandse webshops kosten ze vaak tussen de €6-€10, wat ik dan voor oorbellen weer wat duur vond. Op Ebay spotte ik ze voor maar €1,05! Ben zo benieuwd hoe ze zijn als ze binnenkomen!


Verschoor heeft een talent... Het talent van dingen ergens vandaan toveren. Zo kwam hij ineens binnen met deze tak. Een tak die meneer ergens vandaan gehaald heeft terwijl hij enkel maar het balkon op kan...

De eerste week van januari is altijd iets rustiger in de salon, logisch want iedereen wilde natuurlijk nog even voor Kerst mooie nagels. Voor mij ook weer wat voordeliger want dan kan ik wat meer tijd in mijn studie steken. Wel nog wat mooie nagels gezet ook deze week!

Mooierd! <3 font="">

Mijn beeld voor de komende drie weken... Leren leren leren leren en nog meer leren. Het hangt er nu echt vanaf, als ik deze toetsen haal kan ik dit jaar afstuderen anders wordt het verlenging...

Ondertussen plaatste ik ook nog een bestelling bij Shirley van Dashica. Zij heeft onwijs gave plates en verkoopt ook MoYou en Infinity plates. De infinity plates zijn zo gaaf, helaas waren er veel al uitverkocht.. 

Verschoortje is altijd zo'n cutie als ik met dingen voor school bezig ben. Meneer komt dan af en toe even een pauze inlassen om te knuffelen haha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations