maandag 5 januari 2015

Personal #1

Jullie waren inmiddels wel een beetje gewend aan de Instagram posts die iedere donderdag online kwamen. Vanaf 2015 heb ik besloten de Instagram in de Personal te veranderen en deze op maandag te posten. Dit omdat de week dan even wat duidelijker verdeeld is. Vanwege alle feestdagen en het nieuwe jaar heb ik de laatste twee weken van 2014 geen persoonlijk artikel meer geplaatst. Deze eerste personal is daardoor iets langer doordat deze van twee weken terug tot nu is! Je kunt me natuurlijk wel nog altijd via Instagram zelf volgen: @sylvia_nailartcreations.

Kleine knuffelbeer Verschoor! Met Sinterklaas kreeg Verschoor van één van de kids in mijn klas een klein cadeautje, een speelgoedmuisje en visje. Meneer is helemaal wild van de muis en na één avondje lag zijn ruggetje al open. Echt die muis ging het hele huis door. Inmiddels heeft meneer hem verstopt en is de muis een beetje onvindbaar geworden..


Dit jaar voor Kerst is het echt een enorme drukte geweest in de salon. Ik heb onwijs veel mooie nagels en nailarts mogen maken! Hierboven een selectie van wat nagels!

Met Kerst zijn wij dit jaar gezellig thuis gebleven. De gourmet (of nouja, grillplaat) erbij en veel spelletjes. Daarnaast ben ik heerlijk tot rust gekomen in deze twee dagen aangezien ik de dagen daarvoor eigenlijk alleen maar aan het werk geweest ben!

Van mijn zus kreeg ik deze gave neon groene pumps. Ik vind ze zo geweldig!

Cutte little Vixie wordt groot! Omdat het een voskonijntje is heeft ze nogal wat plukjes haar. Zo leuk om af en toe strikjes te maken of een haarclipje in te doen haha. Beest vindt het allemaal maar oké.

Queen Black. 

Oudejaarsavond was voor ons een avondje sjoelen, cabaret en vuurwerk. Verschoor vond in eerste instantie al die knallen niets, uiteindelijk ging meneer wel rond een uur of 1 voor het raam zitten om naar al het vuurwerk te kijken. Gek beest!

Zo in het nieuwe jaar vond ik het tijd voor wat verandering. Ik heb eigenlijk altijd al heel lang haar gehad, maar merkte nu toch wel dat de onderkant echt dood was doordat mijn haar een keer ontkleurd is geweest. Ik besloot een groot deel af te knippen en heb nu nog schouderlengte over. Het was even wennen, maar ben er erg blij mee!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations