dinsdag 27 januari 2015

[Gelnagels] Infinite Black Nailart

Meestal komt er op zondag altijd een nieuwe nailart online, vanwege tijdsgebrek verliep mijn zondag even iets anders, dus laat ik jullie vandaag weer een nieuwe nailart zien! Deze nailart was een uitprobeerseltje, maar wat vind ik hem gaaf geworden, kijk je mee?

Voor deze nailart gebruikte ik de volgende producten:
- Hema, smokey topcoat met glitters
- Infinity plate 64
- Zwarte stempellak
- Stempelbenodigdheden.


De Infinity plate bestelde ik bij Dashica vorige week. Dit is een plate die bestaat uit een grote afbeelding waarbij je steeds zelf kunt kiezen welk deel je wilt stempelen. Hierdoor heb je steeds een andere afbeelding op de nagel, onwijs leuk! Ik startte met het aanbrengen van een laag smokey topcoat, dit is een sheer zwarte lak met fijne glitters.

Per nagel stempelde ik met de zwarte stempellak een full nail image over de nagel. De sheer base zorgt ervoor dat je nog iets van de nagels ziet, maar dat het niet één groot zwart geheel wordt. Ik vind dit een onwijs geslaagd experiment!

Wat vinden jullie van deze manier van stempelen? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations