dinsdag 13 januari 2015

Yes Love - G18-2

Ook het merk Yes Love heeft een liquid sand collectie. De liquid sand lakken van Yes Love vind ik zelf een beetje een mengeling van liquid sand (textuur) en freckled (gekleurde glitters in een dekkende lak). Dat maakt de lak natuurlijk niet minder leuk, kijk je mee naar de swatches?

G18-2 heeft een liquid sand finish. Je kunt ook duidelijk zien dat deze lak een grove textuur heeft. De kleur is lichtroze en oogt erg lief.


Je ziet in deze lak duidelijk de gekleurde glitters. Er zitten onder andere rode, blauwe en gele glitters in deze lak, hierdoor lijkt de lak in het flesje weer meer speckled. 

De dekking van de lak is prima. Met twee dunne laagjes kun je deze kleur volledig dekkend krijgen. De textuur in de lak is een kwestie van wennen. Persoonlijk vind ik het voor de afwisseling wel leuk, maar ik heb ook al meerdere meningen gehoord van mensen die de grove textuur juist weer vervelend vinden aanvoelen.

Wat vinden jullie van liquid sand lakken? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations