zondag 4 januari 2015

[Video] Jaaroverzicht Gelnagels 2014

Gisteren zagen jullie een jaaroverzicht met nailarts welke in 2014 op mijn eigen nagels maakte. Omdat ik inmiddels al een behoorlijke map vol heb met allerlei foto's van gezette gelnagels met nailart, besloot ik ook hier een video jaaroverzicht van te maken! 

De video is ruim 6,5 minuut lang geworden, wel wat langer dus dan de video met mijn eigen nagels. De video bevat een overzicht met allerlei nailarts, dit zijn dus lang niet alle nagels die ik gezet heb het afgelopen jaar. De nagels met de standaard french manicure, de naturel nagels, de éénkleurige nagels etc, die zitten allemaal niet verwerkt in deze video. 


Het betreft dus echt de gelnagels die aparter zijn met een nailart! 


 Al deze nailarts kun je ook terug vinden in aparte artikelen op de site. Wanneer je links in het menu klikt op archief kun je per maand alle artikelen zien die beginnen met [gelnagels] of even in de rechterbalk op de 'tagcloud' zoeken naar de tag gelnagels of gelnails!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations