donderdag 29 januari 2015

Revlon - Delicious

Sinds kort verkoopt de Action Revlon lakjes. Revlon lakken zijn bij de normale drogisterijen zo'n €8 per stuk, de Action verkoopt ze voor €0,99! Het betreft natuurlijk wel een wat oudere collectie lakken, maar de lakken zijn prima in orde en de kleurkeuze is ook best ruim! Vandaag laat ik jullie de swatches van Delicious zien.

Delicious is een felle rode kleur met een crème finish. Ik hou wel van dit soort felle rode lakjes, maar dat ligt natuurlijk ook persoonlijk, dat is net zoiets als met zwart, je houdt ervan of je haat het.


De kwastjes van de Revlon lakjes vind ik erg fijn aanbrengen. De substantie van dit kleurtje was wel iets aan de dunne kant waardoor de dekking niet helemaal optimaal was, maar de kleur zelf vond ik dat weer helemaal goed maken!

Op de swatches hierboven bracht ik twee laagjes aan. De lak is hierdoor wel nog wat aan de sheer kant, een derde laagje maakt hem denk ik net even iets dekkender. Onder dit soort kleurtjes kun je ook altijd een witte basis aanbrengen, dan dekt de kleur vaak in 1x.

Voor €0,99 vind ik dit een onwijs mooi rood kleurtje, de dekking viel iets tegen, maar de kleur zelf maakt het weer goed!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations