donderdag 1 januari 2015

Gelukkig 2015!!

GELUKKIG NIEUWJAAR!!

Ik hoop dat jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling gehad hebben en allemaal weer veilig en gezond zijn opgestaan vanmorgen! Ik wens jullie allemaal een heel fijn 2015 met veel geluk en gezondheid toe! 


De aankomende week komt er sowieso nog een persoonlijk artikel aan aangezien deze door Kerst en nu de jaarwisseling even opgeschoven zijn, ook ga ik jullie dit jaar weer een video laten zien met alle gemaakte nailart van 2014 en ik zit nog te twijfelen over een top 5 of top 10 van nailarts gemaakt op gelnagels. In ieder geval zit ik weel barsensvol ideëen voor dit jaar.

Wel realiseer ik mijzelf ook dat het een zwaar jaar gaat worden. Ik ben momenteel druk bezig met afstuderen en dat betekend soms dat ik de website en de salon even aan de kant moet zetten om hard aan het werk te gaan. Ik hoop dit jaar dan ook te kunnen afstuderen, ik ga het zien! Verder doe ik absoluut niet aan goede voornemens, die zijn er immers toch alleen maar om verbroken te worden!

Hoe zit het met jullie goede voornemens? Doen jullie hier wel aan? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations