woensdag 31 december 2014

[Top 5] Nagellakken 2014

Al vanaf dat deze website bestaat en dat is al sinds 2010 (yes, dat betekend dat 2015 het vijfjarig bestaat gaat worden van Nailart Creations!) heb ik als traditie aan het eind van het jaar een top 5. Deze top 5 bestaat uit nagellakken die ik het afgelopen jaar voor jullie geswatcht heb. Van al deze swatches heb ik de vijf mooiste lakjes van dit jaar uitgekozen en die zet ik voor jullie op een rij! Ook dit jaar was het weer erg moeilijk, maar ik heb weer een top 5 gemaakt waar ik tevreden over ben!

Nummer 5
 Essence - Galactic glam staat dit jaar op een mooie vijfde plaats. Dit mooie blauwe kleurtje veroverde toch wel een beetje mijn hart en heeft meerdere malen mogen stralen op mijn nagels!

Nummer 4
Hema - Holographic Pink is een mooi roze holografische lakje die lekker subtiel staat, maar in de zomermaanden met de zon prachtig kan stralen!

Nummer 3
 Barry M - Pacific staat op de derde plek. Deze mooie blauw-groene duochrome lak straalt prachtig op je nagels. Met deze kleur kan echt niets fout gaan!

Nummer 2
Vanaf hier wordt het spannend! Catrice - Call me Princess heeft een mooie tweede plek gekregen. Dit subtiele zachte roze lakje met sandstyle effect is een kleur die ik nog steeds vaak tevoorschijn tover en welke ik mooi blijf vinden!

Nummer 1
Ook op nummer 1 staat een prachtige kleur van Catrice! Ondanks dat ik dit jaar veel heb lopen klagen over de kwastjes van Catrice, zijn de kleuren echt Gorgeous. Catrice - First class up-grape is een onwijs mooie donkere kleur die chique, netjes en toch opvallend is. Daarom een verdiende eerste plek voor dit enorme mooie kleurtje!

Hebben jullie dit jaar ook een top 5 van favoriete nagellakken? Ik wens jullie ook alvast een heel mooi 2015 toe!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations