dinsdag 30 december 2014

[Gelnagels] Glitter Strikjes!

De twee weken voor Kerst heb ik onwijs veel mooie nagels en nailarts mogen zetten. De nailart van vandaag was daar één van. Makkelijk te maken, tijdbesparend maar toch leuk!

Deze nailart maakte ik met het lakje waarvan ik jullie de swatches gisteren liet zien (Essence - Headphones On!). Verder heb je enkel een sponsje en de stempelbenodigdheden voor de strikjes nodig. Je kunt de strikjes ook zelf tekenen natuurlijk! 


Ik begon met het maken van de gradiënt op de tips van de nagels. Ik doe wat lak op een puntje van een sponsje en deze dep ik op de tip van de nagel. Doordat headphones on nogal ligt is heb ik deze stap twee keer herhaald. 

Op de middelvingers en ringvingers stempelde ik een roze strikje. Ik gebruikte Aretha's RESPINK van Catrice als stempellak, zoals je ziet heb je dus niet altijd speciale stempellak nodig! 

Wat vinden jullie van deze nailart? Ik vind de nagels lekker feestelijk geworden, geschikt voor zowel Kerst als oud en nieuw, want ja.. ook dat komt er al snel aan!

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations