zondag 7 december 2014

[Gelnagels] French Lace Nailart

Ik vind het altijd erg leuk om bestaande nailarts van mijzelf te vervormen naar iets wat erop lijkt, maar dan net weer even iets anders is. Op die manier kan ik een bepaalde nailart steeds weer een origineel draaitje geven. Bij de nailart van vandaag was het de klant die al helemaal in gedachte had wat zij wilde!

Deze nailart is gebaseerd op de Satin lace nailart die ik jullie al eerder liet zien. Deze dame vond het kanten randje erg mooi, maar is niet zo van de gehele nagel die gelakt is. Dit is natuurlijk op te lossen met een french manicure!


 De basis van deze nailart is de gewone natuurlijke nagelkleur. Ik heb deze nailart op gelnagels gemaakt, maar doordat ik clear gel gebruik, blijf je de natuurlijke nagelkleur zien. Heb jij zelf nou een nagelplaat met veel vlekjes dan kun je een nude kleurtje gebruiken. Met een lichte roze glitterlak van Catrice maakte ik de french manicure met een rechte lijn (dus zonder de smile) anders gaat de lak boven het kanten randje uitkomen!

Na het maken van de french manicure laat je eerst de lak heel goed drogen. Wanneer dit droog is kun je het kanten randje stempelen. Het kanten randje is afkomstig van Konad Plate M57 en heb ik gestempeld met de zwarte stempellak van Essence.

Welke variant vinden jullie leuker? De satin lace of deze french lace? 

4 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations