dinsdag 9 december 2014

[Gelnagels] Red/Black Gradiënt

Ik ben onwijs fan van nailarts met een kleuroverloop. Het staat altijd leuk en je kunt de basis altijd gebruiken om er nog een nailart overheen te maken. Vandaag laat ik jullie een setje gelnagels zien met een rood/zwarte kleuroverloop!

Deze nailart kun je laten zoals hij in deze staat is, maar mocht je liever van wat drukkere nailarts houden kun je er natuurlijk ook altijd nog iets overheen maken. De kleuroverloop zelf is supereasy om te maken wanneer je de techniek een beetje in de hand hebt. 


Voor deze nailart heb je maar drie producten nodig, dus is ook nog eens budgetvriendelijk. Ik gebruikte voor deze nagels:
- Rode lak
- Zwarte lak
- Sponsje (schuursponsje in stukjes geknipt)

Je begint met het lakken van de nagels met de rode kleur, gewoon over de gehele nagel. Mocht je niet zo van rood en zwart houden kun je dit natuurlijk ook met een andere kleur doen. Wanneer de rode lak droog is pak je het stukje schuurspons. Op de zachte kant van het schuursponsje lak je een klein randje rood met daaronder zwart. Deze dep je dan voorzichtig op de nagel!

Maken jullie vaan kleuroverlopen op je nagels? Ik vind de verticale kleuroverloop ook gaaf overigens!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations