woensdag 3 december 2014

[Nailart] Cartoon Trees!

Zo nu en dan vind ik het leuk om nailarts te maken die totaal niet realistisch zijn, een beetje tegen het cartoonachtige aan. Zo maakte ik al een keer Donald Duck nagels en een Snoopy nailart. Vandaag laat ik jullie een nailart zien met appelboompjes die dus totaal niet realistisch maar meer cartoonachtig zijn!

Voor deze nailart gebruikte ik een aantal materialen:
- Sally Hansen - Kiwi Bikini
- Donkerbruine lak
- Zwarte Striper
- Dottingtool met rode lak.


Ik lakte dus eerst mijn nagels met Kiwi Bikini. Ik besloot de kleur van de achtergrond en de boom hetzelfde te houden. Met de donkerbruine lak tekende ik de stam van de boom, deze heb ik achteraf net even te lang gemaakt, maar ach als we de boompjes dan toch onrealistisch gaan maken ;-).

Met een zwarte striper tekende ik de omtrek van de boom en met de rode lak en dottingtool tekende ik stipjes voor de appels. Dit is overigens een nailart die ik alleen voor de lol maakte op mijn eigen nagels. Langer dan vijf minuten hebben ze het niet overleefd.

Maken jullie soms ook wel eens cartoonachtige nailarts of ben jij meer van het realistische? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations