zondag 28 december 2014

[Nailart] Silver Snowflakes

Goedemorgen iedereen! Zoals jullie gemerkt hebben was het een aantal daagjes wat stil op Nailart Creations. Ik heb heerlijk genoten van de Kerstdagen en zo met die volle agenda in de salon was die rust wel even nodig! Maar vanaf vandaag ben ik gewoon weer terug en meteen weer met een winterse nailart die juist nu wel lekker bij het weer matcht!

Deze nailart maakte ik op mijn eigen nagels, maar heb ik echt een stuk op 8 keer ook op gelnagels gemaakt in de week voor Kerst. Het leukste van deze nailart is dat deze leuk is met zoveel verschillende kleuren! Ik maakte deze zilveren versie met lichte blauwe rhinestones. 


Voor deze nailart heb je ook helemaal niet veel nodig en qua tijd is deze snel te fixen! Je hebt enkel wel een stempel nodig met sneeuwvlokjes of je maakt ze zelf, dat kan natuurlijk ook! Ik stempelde ze om tijd te besparen. Wat ik gebruikte voor deze nailart:
- Zilveren glitterlak
- Sponsje
- Quida stampingplate
- Lichte blauwe rhinestones en eventueel een tool om deze op hun plek te leggen.

De basis maakte ik met een zilveren glitterlak van Catrice en een sponsje. Ik deed wat lak op het sponsje en depte deze op de tips van mijn nagels om een gradiënt effect te maken.

De gradiënt moet goed droog zijn wanneer je de volgende stap wilt zetten. Met een witte stempellak stempel je de sneeuwvlokjes over de nagel heen. Ik gebruikte een full nail image, maar je kunt ook losse sneeuwvlokjes stempelen of met de hand maken natuurlijk. Als laatste plakte ik lichte blauwe rhinestones als extra detail in de sneeuwvlokjes op iedere nagel.

Wat vinden jullie van deze sneeuwvlokjes? Vandaag overigens ook even geen weekoverzicht omdat de helft van de week geen artikelen verschenen zijn, volgende week is deze weer terug!

2 opmerkingen:

  1. I love it!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    http://fashionailsartsbyanna.blogspot.com.es/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vond deze zo mooi. Zag je foto op instagram! Top!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations