vrijdag 12 december 2014

[Nailart] All About Purple

Nailarts met een effectnagel hebben jullie waarschijnlijk wel vaker voorbij zien komen. Nu is de 'nailart' van vandaag meer een manicure dan een echte nailart, maar in drukke tijden vind ik dit een mooie afwisseling met enkel en alleen maar één kleur!

Gisteren lazen jullie al dat ik deze week een onwijs drukke week heb gehad op het gebied van m'n studie. Ik heb dan helaas niet genoeg tijd over om nog een mooie nailart op mijn nagels te maken. Door twee kleuren te gebruiken heb ik toch nog een mooie manicure, zonder dat het veel tijd kost!


Voor deze nailart gebruikte ik twee paarse kleuren van Catrice. Een donkerpaarse en een lilakleur, beide met een glitterfinish. Beide lakjes zijn afkomstig uit de nieuwe Million Brilliance collectie van Catrice, dit zijn de vierkante flesje (met weer een heerlijk normaal kwastje!!!).

De donkerpaarse lak is 'Plum Fiction', een lak met een wat dikkere substantie die dekt met twee laagjes. Hier zitten fijne en grove glitters in.
De lilakleurige lak is 'Let's get lost in Vegas'. Dit is een veel lichtere kleur die alleen fijne glitters bevat. De dekking van deze lak is ook wat slechter. Op mijn nagels hierboven heb ik drie laagjes aangebracht, waarvan de ene nagel een iets dikker laagje dan de andere, dit kon je helaas ook wel duidelijk zien.

Wat doen jullie met je nagels wanneer het je aan tijd ontbreekt? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations