maandag 8 december 2014

Ciaté - Strictly Legal

In mijn zoektocht naar het perfecte lakje voor de feestdagen stuitte ik op dit mooie lakje van Ciaté! Ciaté is een merk die je tegenwoordig ook kunt kopen bij de Big Bazar voor zo'n €4 per stuk. Een high end merk voor een budgetprijsje, dat is sowieso Kerstproof!

Strictly Legal is een onwijs mooi en apart kleurtje. Ik kan hem niet echt onderbrengen in een bepaalde kleurgroep. De lak heeft een wat paarsige/bordeaux gloed.


Op het ene moment lijkt de lak meer paars, op het andere moment juist wat meer bordeaux. De lak heeft een shimmer finish en een mooie glans van zichzelf, maar een topcoat is altijd aan te raden voor de houdbaarheid. 

De dekking van dit lakje is ook erg positief. De kleur dekt prima met één laagje, wel vind ik een tweede laagje altijd even net iets mooier. Op de swatches hierboven zie je dan ook twee laagjes. Deze kleur matcht overigens erg goed bij een donkerpaarse/zwarte outfit!

Wat vinden jullie van deze kleur? 

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations