zondag 21 december 2014

[Gelnagels] Sparkly Kerstnailart

Vandaag het tweede setje nagels welke ik voor de Kerst maakte. Voor deze nagels heb ik gebruik gemaakt van Kerstkleuren, glitters en rhinestones! 

De nailart is opzich vrij gemakkelijk te maken wanneer je een beetje een vaste hand hebt en de juiste materialen. Hieronder een lijstje met de materialen welke ik gebruikt heb voor de nailart:

- Witte lak (Sally hansen - White Out)
- Zilveren lak
- Zwarte striper
- Rode lak (Fogan) of een kleur naar keuze, groen is ook leuk!
- Dottingtool
- Rhinestones (maar kan ook zonder)


Bij wat langere nagels kun je de nailart als french manicure plaatsen. Bij wat kortere nagels kun je deze gewoon over de halve nagel doen. Hierboven zijn de nagels ook niet superlang en heb ik de nailart ook iets meer naar boven getrokken. 

Het maken van deze nailart is wat lastig uit te leggen. Ik zal proberen binnenkort een duidelijke tutorial te maken, of een fototutorial of een video. Ligt een beetje aan de tijd die ik over heb!

Je kunt deze nailart dus maken in alle kleuren die je wilt! Door zwart,zilver, rood en rhinestones te gebruiken heb ik de nagels een Kersttintje gegeven, maar doe je het liever met andere kleuren kan dat natuurlijk ook!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations