zondag 14 december 2014

[Gelnagels] Mixed Tip Nailart

Deze week heb ik het eerste setje gelnagels voor Kerst gezet. Deze dame heeft via Facebook een setje nagels gewonnen en zo maakte zij afgelopen week een afspraak voor haar nagels. De nailart heb ik al eens eerder gemaakt, maar met andere kleuren of in een iets andere vorm.

Ze wilde haar nagels graag afstemmen op haar kerstoutfit. Haar kerstoutfit is zwart/zilver, dus deze kleuren gingen dan ook terugkomen in de nailart. Ze bekeek wat fotoalbums en nagelwielen en vond al vrij snel de perfecte nailart!


Het grootste deel van haar nagels zijn van zichzelf, vier nagels heb ik verlengd met een tip, de overige nagels hebben enkel gel over de natuurlijke nagel heen. De nailart zelf is vrij makkelijk te maken wanneer je de juiste stripers hebt. Ik gebruikte een witte, glitter zilver en zwarte striper.

De nailart maak je in stappen waarbij je de lak tussendoor steeds goed gaat laten drogen. Je begint met het witte deel en zet daarboven een schuin lijntje met de glitter zilveren striper. Wanneer dit droog is kun je de zwarte lijntjes zetten.

Hebben jullie al nagedacht over een nailart voor Kerst? Ik ben voor m'n eigen nagels nog compleet inspiratieloos..
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations