maandag 22 december 2014

Catrice - Royal REDding

Royal REDding van Catrice is een lakje uit de crushed crystals collectie, die al een tijdje verkrijgbaar is bij de kruidvat en trekpleister. Dit lakje bleef bij mij maar in mijn kast liggen, maar juist de kleur vond ik voor de feestdagen wel iets hebben!

Royal REDding is een donkerrode lak met glitters en een sandstyle finish. De textuur van de lak is dus wat grof en voelt aan als zand op je nagels. Ik vind het zelf wel een geinig effect, maar ik kan me er ook best iets bij voorstellen dat je de textuur niet zo fijn vind voelen.


Nadeel van deze lak vind ik wel het vervelende kwastje. Het kwastje is te breed en heeft rare happen uit de kwast, iets wat we bij Catrice wel vaker zien. Op sommige momenten lijkt de lak trouwens ipv rood donkerroze uit te slaan. Dit kun je op mijn wijsvinger goed zien wanneer je de foto vergroot.

De dekking van deze lak is helaas niet optimaal. Op de swatches hierboven zie je drie laagjes lak en hier en daar zie je nog steeds wat van mijn eigen nagel door de lak heen helaas.

Voor mij is dit helaas geen dikke yes qua lak voor de feestdagen, maar wellicht denk jij hier anders over!

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations