zaterdag 6 december 2014

OPI - The Glittering Night

Nu Sinterklaas weer achter de rug is, wordt het weer tijd voor de Kerst. Bij Kerst horen natuurlijk mooi gelakte nagels en daarom ga ik deze maand voor jullie op zoek naar mooie feestelijke nagellakjes voor de decembermaand. Deze lakjes selecteer ik zo op budget dat er soms high end lakjes te zien zijn en soms lekkere budgetlakken. Vandaag het eerste feestelijke lakje van OPI!

Het merk OPI hoort natuurlijk wat meer onder de duurdere lakken. Voor een lakje betaal je rond de €15 en is verkrijgbaar bij o.a. de Douglas. Maar.. vind je een wat oudere collectie niet erg, dan kun je bij de Big Bazar voor €4,95 ook OPI lakjes scoren. The glittering Night is een wat oudere lak welke ik bij de Big Bazar kocht.


The Glittering Night is een zwarte lak met een hele hoop zilveren glitters. De zilveren glitters hebben verschillende groottes en vallen daarom lekker op! 

De dekking is niet ideaal. Normaal gesproken gebruik ik maar twee laagjes bij lakjes. Deze lak had echt wel drie laagjes nodig om goed te dekken. Hierdoor wordt de droogtijd meteen ook iets langer. Mocht je dit alles niet zo'n drama vinden dan zou ik dit lakje zeker aanraden, want feestelijk is deze zeker en belangrijk, de kleuren zwart en zilver matchen bij bijna alles!

Zijn jullie al op zoek naar de perfecte kleuren voor Kerst? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations