zaterdag 13 december 2014

[Salon] Kerstupdate 2014

Ik hou onwijs van Kerst. De gezelligheid.. versieringen, lampjes etc etc. Ook de salon mocht er dit keer weer aan geloven en is compleet omgetoverd in een Kerstsfeer. Het totaalplaatje is nog niet helemaal naar mijn zin, maar ik laat jullie alvast wat foto's zien!

Deze superschattige mat kocht ik bij de Primark en ligt nu in de deuropening van de salon. Ho Ho Ho! :)

Deze leuke houten ster met Kerstquotes erop kocht ik bij de Action. Ik heb er ook nog twee kleinere sterretjes bij die aan het plafond hangen. 


Dit ballengordijn voor het raam is wel een beetje mijn trots geworden. Vind hem ontzettend gaaf! Heb dit gordijn zelf in elkaar gezet met behulp van een lichtsnoer, lint, Kerstballen en een witte slinger.

Langs het plafond hangt een lichtsnoer met gekleurde lampjes en hier en daar heb ik leuke kersthangertjes opgehangen.

Leuke hangertjes! Vorig jaar kocht ik een aantal van de hangertjes bij de Action, maar ook veel bij een speciale Kerstwinkel die wij in het centrum hebben. Echt een aanrader, de Kerstwinkel zit naast de Primark Zaandam. Als je er dan toch bent, loop er voor de grap eens naar binnen, ze hebben onwijs leuke dingen!

De Kerstman kan natuurlijk niet ontbreken. Ook deze heeft een leuk plekje aan de lichtslang in de salon gekregen. Ben alleen nog niet helemaal blij met de positie, hij hangt me een beetje in de weg, maar het aansluiten is zo lastig wanneer je maar één stopcontact hebt..

Hebben jullie het huis al in Kerstsfeer gebracht? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations