vrijdag 14 maart 2014

Catrice - Call Me Princess

Ondanks dat ik de lakken van Catrice inmiddels niet helemaal budget meer vind, ben ik compleet verliefd geworden op de Crystal Crush collectie. Een collectie met liquid sand effect!

Call Me Princess is een liquid sand lakje met een lichte roze kleur met gouden glitters. De kleur vind ik in het flesje al geweldig, maar op mijn nagels nog mooier!


Ik vind zelf het liquid sand effect ontzettend leuk. Het heeft gewoon net weer even een andere textuur en dat maakt de lakjes vernieuwend!

De lak dekt prima met twee laagjes! Het kwastje is naar mijn smaak iets te breed en slordig afgesneden. Dat vind ik de laatste tijd sowieso al van deze kwastjes!

Wat vinden jullie van de crystal crush lakjes? 

4 opmerkingen:

 1. Bij Kruidvat zijn alle catrice nagellak nu 2 voor 5.- en essence 2 voor 3.-tm vlg week zaterdag.
  Groetjes, Kirsten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat probleem heb jij dus ook dat ze slordig zijn afgesneden, super jammer want de prijzen gaan door deze 'innoverende' kwastjes wel erg omhoog. Catrice hun lakken zijn erg mooi de laatste tijd, maar de kwaliteit vind ik wel dat het echt beter moet kunnen voor die prijs (kijk maar naar Essence, ten slotte zelfde bedrijf!).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt zonde hè! Ik vind de lakken ook supermooi, maar die kwastjes zijn gewoon één groot drama! Nu is het echt dat ik gewoon verliefd ben geworden op een aantal kleurtjes, want oooh wat zijn ze mooi! Maar eerlijk is eerlijk, ik koop eigenlijk niets meer van Catrice zonder een leuke aanbieding! Bijna €3,50 voor een lakje met crappy kwast vind ik zonde!

   Verwijderen
 3. wauw wat een prachtige lak is het toch ook!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations