dinsdag 18 maart 2014

[Gelnagels] Silver/Red Mixed Nailart

Soms maak ik wel eens combinaties van al eerder gemaakte nailarts van mijzelf. De klant die in de salon komt kiest dan iets uit naar haar smaak en zo kan het zijn dat er kleuren aangepast worden of juist meerdere designs. Het ontwerp van vandaag is geheel naar eigen smaak van de dame in kwestie gemaakt!

De basis van deze nailart bestaat uit een zilveren naar rood lopende gradiƫnt. Over deze gradiƫnt zijn twee designs aangebracht. Een stamping nailart en een handgemaakte nailart.


Op de middelvingers en de pinken heb ik een bloemenmotief gestempeld. Doordat de lengte van de nagels natuurlijk wat langer is, heb ik het design dubbelgestempeld en in twee kleuren. Op het zilveren deel komt het rode motief en op het rode deel het zilveren motief.

Op de wijsvingers en ringvingers wilde zij witte bloemen. Ik ben zelf meer van de wat meer details aanbrengen in de bloemen, maar zij wilde ze gewoon plain white! Het hart van de bloem is gemaakt met zwart, het hart is qua formaat ook wat groter omdat zij dit zelf graag wilde. Kortom, de nailart is echt op smaak gemaakt!

Wat vinden jullie van deze gecombineerde nailart? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations