woensdag 12 maart 2014

[Gelnagels] Funky French Nailart

Wanneer je niet zo'n fan bent van hele drukke nailarts, kun je soms ook hele leuke rustigere nailarts maken! Vandaag ga ik jullie een wat rustigere nailart laten zien!

Voor deze nailart gebruikte ik drie kleuren. Een donkerroze suede lak van Yes Love. Een zilveren glitterstriper van Max en een zwarte striper van Max. Je kunt de donkerroze kleur vervangen voor iedere kleur die je zelf wilt!


Omdat deze nailart met tekst wat lastig uit te leggen is. Zal ik voor jullie binnenkort even een step by step tutorial opnemen. Dan kun je zelf heel makkelijk de nailart namaken zonder eerst te moeten uitvogelen wat ik precies bedoel in mijn tekst!

Wat vinden jullie van deze nailart? Welke kleur zouden jullie gebruiken ipv de donkerroze?

2 opmerkingen:

 1. Ik vind deze nailart erg mooi :) ik heb hem vandaag ook nagemaakt met de kleur L.O.L van Essence, mooi groen lakje!
  Op mn FB zie je er fotos van.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben erg benieuwd! Kan helaas nergens een link naar jouw FB vinden! Mocht je het leuk vinden mag je de foto ook plaatsen op de FB pagina van Nailart Creations: https://www.facebook.com/pages/Nailart-Creations/316052225077643

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations