dinsdag 4 maart 2014

Hema - Nr 841

Dit prachtige lentekleurtje komt bij de Hema vandaan! Ondanks dat ik geen grote fan van groen ben, kreeg ik wel meteen nailart inspiratie bij het dragen van deze kleur. De nailart vind je hier: 'fields of flowers'.

Nu het zonnetje zich langzaamaan weer steeds iets vaker laat zien, merk ik toch dat ik snel weer grijp naar de wat lichtere kleurtjes. Zo vond ik dit mooie groene kleurtje in mijn swatchrekje en was het nu toch wel hoog tijd om deze beauty te gaan testen!


De kleur groen is erg apart. Hij neigt een beetje richting mint, maar dan net iets donkerder, een erg mooie kleur maar moeilijk te omschrijven! Er zit een hele fijne shimmer in de lak verwerkt.

De lak brengt prima aan en dekt met 2 dunne laagjes. Het kwastje lakt ook erg fijn en is niet zo heel breed!

Wat vinden jullie van deze kleur? Hoe zouden jullie de kleur groen omschrijven? 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations