zondag 30 maart 2014

[Shoplog] Beauty Trade Special

Gisteren ben ik voor het eerst naar de beauty trade special beurs geweest samen met mijn zus. Ik schreef gisteren al een artikeltje met mijn wishlist en moet zeggen dat ik aardig beladen thuisgekomen ben! Vandaag laat ik jullie de buit van de beurs zien! Hierboven zie je alles samen.

De voorraad tips begon te slinken, dus zo ging ik op een zoektocht naar tips! Ik vond een leuke kraam van US Nails (in die richting?) en daar kocht ik een voorraadje tips! Bij Nails Only een pot gel voor de voorraad en een twislock pompje, hier ga ik handcreme in doen.


Naast nagels stonden er ook kramen met sieraden e.d. Ik kocht een leuk armbandje en een bloem voor in mijn haar. De nagelstickers kreeg ik ergens bij cadeau. Bij Quida zocht mijn zus een stempelplate uit.

Op de beurs kregen we ook nog een demonstratie met de Green Nature producten. De handcrème voelde heerlijk zacht aan en trok snel in. Voor €15,- kon ik het hele pakket meenemen. Ben erg benieuwd naar de overige producten!

Verder vulde ik de voorraad nog een beetje aan. Een liter Gel cleaner, een back up arm kussen, vijlen en wipes. 

Ik kocht totaal 12 lakjes. Valt best mee toch?

Speckled lakken van Yes Love. Van links naar rechts: nr 62, 63, G11-3 en G11-2.

De OPI lakjes waren in de sale voor €5,-! Normaal vind ik de lakjes net ff wat prijzig, maar dit keer zocht ik er vier uit. Van links naar rechts: Cute Little Vixen, All Sparkly and gold, Can't let go en Get your number. De laatste twee zijn liquid sand lakken. 

Ook zocht ik vier vier W7 lakjes uit. Van links naar rechts: Tinsel Town, Moonlight, Cosmic Green en Blue Flakes.

Als allerlaatste kocht ik een stofafzuiging voor in de salon. Vooral tijdens het vijlen van de gelnagels is een afzuiging echt wel handig. Scheelt zoveel stof!

Ik heb echt een ontzettende leuke dag op de beurs gehad en zoals je kunt zien flink geslaagd voor de dingen die ik zocht, maar ook voor andere dingen! 
 

7 opmerkingen:

 1. Erg leuke producten! Leuke kleuren lakjes ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige OPI lakjes, en wat een heerlijke prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie lakjes van Opi en Yes love!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke aankopen! Het green nature pakket heb ik in september ook gekocht hihi en de sand lakken van OPI ook! De andere 2 waren er volgens mij toen niet, ik hoop dat ze volgende keer weer andere hebben :) De andere lakjes die je hebt gekocht zien er ook erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke aankopen. Totaal anders dan wat ik heb gekocht, maar dat is ook logisch. Bij Pupa hadden ze in de schoonheidsafdeling 3 voor een 10je. Deze had ik wel meegenomen. Vaak staan bij de schoonheidsmerken ook veel nageldingen afgeprijsd:). Misschien volgend jaar toch eens bij de nagelafdeling kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb wel bij pupa gekeken. Maar dat was geen verkoopstand, stond alleen voor de show wat producten. Miss dat de verkoop aan de andere kant was? Heb wel wat door de andere hallen gelopen, maar niet alles gezien! Volgende x dus wat meer daar kijken ook! Heb ook Golden Rose grmist, die stond dus idd ook in een andere hal!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations