maandag 17 maart 2014

Yes Love - W03

Op het moment dat jullie dit lezen, ben ik al ontzettend blij, aangezien ik dit artikel inmiddels aardig dubbel begin te zien! In verband met wat problemen met Blogger (bedankt eh..) schrijf ik op dit moment voor maar liefst de derde maal, een compleet artikel opnieuw! Oke, ja ik heb het er voor over, want het lakje die ik jullie vandaag ga laten zien, is ├ęcht een beauty!

Yes Love W03 is een prachtige roze lak, de kleur roze neigt een beetje naar rood ook, waardoor de kleur toch weer wat origineler oogt. De lak heeft een mooie suede finish, een finish die je vrijwel bijna niet tegenkomt bij andere merken!


Ik draag zelf niet ontzettend vaak roze nagellak, niet omdat ik het niet mooi vind, maar juist omdat ik veel wil afwisselen qua kleur. Toch staat dit lakje wel heel hoog in mijn favoriete kleuren lijst, wat een beauty! Alleen wel erg jammer dat het merk Yes Love de lakjes geen namen geeft, dit mis ik toch wel een beetje!

De lak brengt prima aan en dekt met twee laagjes. Vooral wanneer de zon schijnt, komt dit lakje erg mooi tot haar recht!

Wist je trouwens dat Yes Love tegenwoordig verkrijgbaar is in een Nederlandse webshop? Check: http://www.beautyconcurrent.nl/yes-love-groothandel  voor een groot assortiment aan Yes Love lakken!

3 opmerkingen:

 1. Prachtig kleurtje, en dat wil lukken heb net men nagels ook zo'n tint roze gegeven vandaag, populair kleurtje dus, gr Evi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat je mooi! En oh oh blogger kan soms zo'n pain in the ... zijn. Daardoor stapte ik twee jaar geleden over op WordPress. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa klopt! Maar ik ben na bijna 5 jaar al zo gewend aan Blogger geraakt! Dus dat ie af en toe niet wil meewerken, neem ik dan maar voor lief!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations