zaterdag 8 maart 2014

[Gelnagels] Black and White Nailart

Afgelopen week kwam er een klant in de salon die zelf via het internet een inspiratie foto qua nailart opgezocht had. Altijd fijn wanneer mensen dit doen, omdat ik dan een beetje een idee krijg wat zij mooi vinden! Echter maak ik nooit exact dezelfde nailart, maar geef ik er altijd zelf een twist aan! 

Deze dame kwam binnen met een foto met een zwart/witte nailart. De kleuren staan haar supermooi, het past mooi bij haar donkere huid. Wat er precies op de nagels zat op de foto was slecht te zien, dus liet ik mijn fantasie een beetje gaan en maakte ik er zelf iets van!


De ringvingers zijn accentnagels geworden. Deze bestaan uit een witte french manicure met daaroverheen witte bloemen met hier en daar wat zwarte details.

De overige nagels hebben een wat funky variant op een normale witte french. Ik bracht wat accent aan met glitters en met een zwarte striper!

Wat vinden jullie van deze nailart? 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations