woensdag 5 maart 2014

[Gelnagels] Watermarble, Rhinestones, dots Nailart

Het was weer hoog tijd om de nagels van mijn zus weer eens te doen. Zij kwam zelf met het idee om een watermarble te maken. Nu is watermarble niet helemaal mijn ding, maar ik wilde de uitdaging aangaan om met behulp van watermarble er iets leuks van te creëren. Ik hoop dan ook dat jullie de nailart ook leuk gaan vinden, ik vind hem zelf wel erg geslaagd!

Het leuke met watermarble is natuurlijk dat je nooit tien identieke nagels hebt... Je druppelt lak in het water, maakt er een patroon in en vervolgens de nagel erin. Ik gebruikte vier kleuren voor de watermarble. Een roze, peachy, oranje en lichte paarse nagellak. 


In eerste instantie was het enkel de bedoeling om te gaan watermarblen. Maar omdat ik sommige designs niet echt ergens op vond lijken, besloot ik de watermarble als achtergrond te gaan gebruiken! Ik maakte met een zwarte lak en een dottingtool wat rijtjes met stipjes, vervolgens deed ik dit ook met wit.

De stipjes zijn natuurlijk een simpel detail, maar deze vrolijkte wel de watermarble een beetje op, maar mijn kennende was dat natuurlijk weer niet genoeg haha! Ik wilde de nagels wat bling meegeven en zo toverde ik mijn rhinestones tevoorschijn om deze random op de nagels te leggen. Per nagel gebruike ik zo'n twee à drie rhinestones.

Wat vinden jullie van deze uitgebreidere variant van de watermarble? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations