zaterdag 22 maart 2014

[Swatches] Catrice Million Brilliance #2

Gisteren hebben jullie de eerste vier Million Brilliance lakjes uit de Luxury Lacquers collectie al voorbij zien komen. Vandaag ga ik natuurlijk leuk verder met swatchen voor jullie! Dit zijn de laatste vier glitterlakjes uit deze collectie.

Walk of Glitters


Het vijfde lakje uit deze collectie heeft echt een wat apartere kleur. Ik kan de kleur niet goed omschrijven, hij zit een beetje tussen rood en roze in! Op de swatches hierboven zie je twee laagjes lak.

Glitters are a girl's best friend
Een lichtere roze glitterlak! De kleur is wat aan de lichte kant en daarom is de dekking ook meteen iets minder goed. De lak brengt niet fijn aan, want... jawel, wéér zo'n gekke kwast! Op de swatches hierboven zie je twee laagjes.

Dit is het kwastje. Scheef én het lijkt alsof iemand een hap uit het kwastje genomen heeft waardoor je steeds te weinig lak aanbrengt op één kant van de nagel. Irritant!

Sweet Glitzteen
Sweet Glitzteen is een nude tint glitterlak. Ook deze kleur dekt iets minder goed dan de andere kleuren. Hierboven zie je drie laagjes lak.

Glitter me if you can

De allerlaatste lak is een bronze tint. Bij dit lakje viel het mij meteen op dat de hoeveelheid grote grove glitter veel minder is dan bij de overige lakken uit deze collectie. Zoals je kunt zien zie je op mijn wijsvinger geen enkele grove glitter en op mijn middelvinger maar 1. De structuur van deze lak is dus net even iets anders dan de overige lakken. Ook deze lak dekt met twee laagjes. 

Conclusie: Ook deze kleurtjes vind ik allemaal weer erg leuk! Wederom weer veel geruzie met de vervelende kwastjes gehad, met zo nu en dan een enorme uitzondering van vervelend kwastje naar uitermate irriterende kwast! De samenstelling van het laatste lakje is echt anders dan de overige, toch apart! Verder wel erg leuke kleuren en wederom kun je deze lakken weer aanbrengen over andere kleuren ook!

Welke lak uit de million brilliance collectie is jouw favoriet? Ik vind zelf de blauwe en walk of glitters erg mooi!

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations