vrijdag 7 maart 2014

[Nailart] Rhinestone Love

Gisteren liet ik jullie de mooie 'a hint of love' al zien van Essence. Ik gaf eigenlijk ook al aan dat deze lak weinig extra's nodig zou hebben om mooi te zijn. Maar toch moest ik natuurlijk één subtiel iets aan toevoegen!

In eerste instantie wilde ik op mijn ringvingers een aantal rhinestones toevoegen, maar toen ik de eerste rhinestone aanbracht. De rechthoekige, besloot ik mijn nagels lekker zo te laten!


Vandaag dus even weinig geklets. Twee laagjes 'a hint of love' en op iedere nagel een mooie rhinestone! De nailart heeft zo 1,5 op mijn nagels gezeten, de rhinestones moest ik er haast met geweld afhalen haha!

Rhinestones kun je aanbrengen in de natte lak, of vastplakken met een nagellijm!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations