donderdag 27 maart 2014

Maybelline - Midnight Blue

De Action verkoopt zo af en toe best leuke merklakjes! Zo spotte ik dit donkerblauwe lakje van Maybelline in een bak voor €2,25. De normale prijs van Maybelline ligt een stuk hoger, dus een flinke korting al!

Midnight Blue is een donkerblauwe lak met een shimmer finish. Ik vind de lak zelf ontzettend mooi, hij doet me denken aan een mooie donkere sterrenhemel (maar dan zonder de sterren natuurlijk!).


Het kwastje van dit Maybelline lakje is vrij lang en smal. Zelf vind ik dit erg fijn lakken! De kleur dekt met twee laagjes en is geschikt voor een mooie nailart!

Zouden jullie dit donkere lakje ook dragen in de zomerperiode? Of stemmen jullie meer de kleur aan het seizoen aan? Ik neig zelf richting lente/zomer altijd meer naar felle en vrolijke kleurtjes. Dit soort kleuren laat ik dan eigenlijk altijd achterwege!

3 opmerkingen:

  1. Ik ben het helemaal met je eens! Ik zou echt moeten leren de nagellakjes en setjes voorbij te gaan in de Action, want steeds zijn er zulke toffe dingen te koop.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations