zondag 16 maart 2014

[Gelnagels] Glitter Sunday Nailart

Een nieuwe uitdaging: een subtiele nailart met behulp van glitter, véél glitter! Natuurlijk ga ik dan die uitdaging aan en vandaag ga ik het resultaat laten zien!

Het was voor mij even zoeken welke producten het meest geschikt zijn voor een subtiele nailart waar toch wel veel glitters in terug komen, maar ik denk dat ik uiteindelijk wel kan zeggen: missie geslaagd!


Ik bouwde eerst een naturel gelnagel op. Met een sponsje en witte glitters heb ik een gradiënt effect gesponst over de naturel gelnagel heen. Dit even laten drogen en vervolgens met een effect lak van Essence heb ik de wat extra en grotere glitters aangebracht! 

Het leuke van dit soort subtiele nailarts is dat je dit soort nailarts kunt maken met alle kleuren die je maar wilt! Natuurlijk wordt het resultaat iets minder subtiel wanneer je felle blauwe glitters gebruikt, maar alsnog natuurlijk wel erg leuk!

Wat vinden jullie van deze subtiele glitter nailart? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations