vrijdag 28 maart 2014

[Gelnagels] Luxury Lacquers Combineren!

Zoals de titel het al een beetje zegt.. In dit artikel ga ik jullie twee setjes gelnagels laten zien waarbij ik de luxury Lacquers van Catrice gebruikt heb! Ik heb kleuren met elkaar gecombineerd, of juist kleuren met nailarts gecombineerd. Kijk je mee?

Bij het eerste setje heb ik het lakje van Catrice - Chromeo & Julia gecombineerd met een al wat oudere holografische lak van Essence. De ringvingers en middelvingers zijn voorzien van Chromeo & Julia!


Bij het tweede setje heb ik het lakje Plum Me Up Scotty (paarse holografische lak) gecombineerd met op de ringvingers een paarse bloemennailart. Ondanks dat de kleuren niet exact hetzelfde zijn, combineerd het wel erg leuk!

Hebben jullie al flink gecombineerd met de luxury lacquers? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations