zaterdag 29 maart 2014

Beauty Trade Special Wishlist!

http://www.beautytradespecial.nl
Dit weekend en maandag is het eindelijk zover! De beauty trade special beurs is een vakbeurs voor de nagelstylistes en schoonheidsspecialistes. Op het moment dat jullie dit lezen, ben ik waarschijnlijk zelf al op de beurs of er onderweg naartoe! Mocht je graag op de hoogte gehouden worden dan verwijs ik jullie alvast naar mijn Instagram ( @sylvia_nailartcreations). Daar zal ik de hele dag wat foto's plaatsen! 


Zelf ga ik natuurlijk vooral voor het deel voor de nagelstylistes. Ik heb voor mezelf alvast een lijstje gemaakt qua producten die ik sowieso voor in de salon nodig heb qua voorraad. Verder ga ik natuurlijk lekker ronddwalen en op zoek naar nieuwe dingen, mooie lakjes e.d.! 


Een aantal namen welke sowieso op de beurs staan, zijn o.a.:
- Allessandro
- Florence Nails
- Nails Only (ik gebruik de gels van dit merk)
- OPI
- Golden Rose (ik ben zó benieuwd naar de nieuwe glitterlakken!)
- Konad Benelux 
- Magnetic  etc!

Voor een gehele lijst van deelnemers kun je hier klikken.

Voor mezelf heb ik een beetje een lijstje opgesteld qua producten welke ik echt nodig heb en waar ik graag naar wil kijken. 

- Goede stofafzuiging. Op dit moment werk ik eigenlijk vooral met handdoekjes en heb ik nog geen goede stofafzuiging. Dit is iets waarnaar ik sowieso wil kijken op de beurs, de salon wordt op dit moment zo snel een stoffige boel!

- Nageltips. Tips gaan supersnel dus de voorraad moet gewoon weer een beetje aangevuld worden! Even zoeken naar gunstige prijzen!

-  Vloeistoffen. De voorraad vloeistoffen, denk aan ontsmetting, brushcleaner en andere liquids beginnen echt op te raken. 

- Vijlen. Ook de vijlen gaan supersnel, aanvullen die voorraad dus!

- Gel. Ondanks dat ik nog wel een voorraad gel heb liggen, staat Nails Only op de beurs dus wel het moment om nog iets extra's in te slaan!

- Nieuwe trends. Ik ben natuurlijk ontzettend benieuwd naar de nieuwe trends en aparte gekke dingen op het gebied van nagels!

- Lakjes. Hoe kan het ook anders. Wie weet loop ik tegen iets moois aan!

De beauty trade special beurs vindt plaats in de jaarbeurs Utrecht op 29, 30 en 31 maart. Uiteraard komt er nog een artikel met indrukken van de beurs, maar ook met een shoplog! Gaan jullie zelf ook naar de beurs?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations