donderdag 13 maart 2014

Pupa - Nr 601

Rode nagellakken zie je eigenlijk vrij veel. Maar goede dekkende rode nagellakken, die zijn dan weer wat minder goed te vinden! Dit mooie rode lakje van Pupa is een uitzondering, een mooie rode kleur die in 1x dekt!

Nr 601 is een vrij standaard rode kleur. Medium rood met een crème finish. Niets speciaals aan verder, maar een goede basic rode kleur is altijd handig om te hebben!


De lakjes van Pupa zijn vrij klein en bevatten maar 5 ml. De prijs is wat aan de duurdere kant met rond de €7,-. De kwastjes zijn lang en vrij smal, ik vind dit zelf fijn lakken, maar ben je bredere kwastjes gewend dan is het wel weer even wennen! De lak dekt verder prima met maar 1 laagje!

Wat is jullie favoriete basic rode nagellak? 

6 opmerkingen:

 1. hallo is der al wat bekent over de essence gel nagels die je gezet had.. ik ben benieuwd of ik het zelf ken kopen of dat het niks is.... groet kim

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Kim, ik ga zo even het artikel updaten met het resultaat! Dan plaats ik de link via fb/twitter e.d.!

   Verwijderen
  2. ben benieuwd...

   Verwijderen
  3. Hier kun je de update vinden: http://www.nailartcreations.nl/2014/02/video-how-to-essence-gel-nails-at-home.html

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations