donderdag 27 maart 2014

Instagram #13

Goedemorgen! Zoals standaard iedere donderdagochtend, natuurlijk ook vandaag weer een nieuwe Instagrampost! Mocht je graag alle foto's eens rustig willen bekijken, dan kun je mij volgen via Instagram zelf: @sylvia_nailartcreations.

Voor het eerst dit jaar met Stamper lekker naar buiten. Stamper heeft heerlijk in de voortuin gespeeld!


Oh en Blacky mocht natuurlijk ook lekker naar buiten! Zo liepen ze gezellig samen buiten.

 En Verschoor nam zo afgelopen week een tak mee naar binnen. Zo speelt meneer tegenwoordig met takken, die moeten we dan weggooien en meneer brengt hem lief terug. Tja beetje hondengedrag he?

Weer wat leuke nagels gezet!

Aah afgelopen zaterdag bleef ik heel stom hangen achter mijn fietsslot -.-' Hop weg nagel, hallo stompje! Nu voelde ik er niets voor om al mijn nagels te korten, dus voor het eerst heb ik bij mezelf nu een gelnagel gezet. Ook nog eens met links en gelukkig is het bijna niet van echt te onderscheiden!

Klein klein monstertje... maar hij is zoooo lief! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations